ABOUT

The Movement Corner is onder andere ontstaan door de ontwikkelingen tijdens de lockdowns in 2020, 2021 en 2022. Meer dan ooit zagen we in hoe belangrijk het was om te bewegen en om daar een fijne ruimte voor te hebben. De fitnessartikelen waren niet aan te slepen op Marktplaats, door mensen die een home gym aan het maken waren. Wij zochten een plek om onze klanten 1-op-1 trainen te kunnen blijven geven maar wilde ook kunnen faciliteren voor mensen die daarnaast of überhaupt voor zichzelf willen trainen. Dus zodoende: met de opening van The Movement Corner in 2022 worden de spullen gefaciliteerd en kun jij aan de gang wanneer je wilt. 

Over Rik Remmelzwaal

The Movement Corner is gevestigd in hartje Wormer. Dat is ook de plek waar initiatiefnemer en coach Rik is opgegroeid. Zijn passie rondom bewegen begon al vroeg met het bedrijven van topsport. Toen dat niet uitgroeide tot zijn werk is hij het pad van begeleiden in de sport op gegaan. Met de Academie van Lichamelijke opvoeding als basis en diverse cursussen daarnaast te hebben gevolgd heeft Rik zich ontwikkeld tot bewegingsspecialist. Zijn doel is om zoveel mogelijk mensen zo gezond mogelijk te maken en dit start voor hem bij de basis – zijn basis, Wormer. De andere trainers die er rondlopen komen ook uit de buurt en willen wat terug doen voor hun omgeving.

Ons doel

Wij als The Movement Corner willen er voor zorgen dat Wormerland en Zaanstreek een stuk gezonder wordt. Dit is in Rik zijn ogen stap 1. In de toekomst wil The Movement Corner niet alleen impact maken in Wormer maar ook in de rest van Wormerland en de Zaanstreek. Wij hopen dan ook dat door samen te werken met de inwoners en de gemeente we deze doelstelling kunnen bereiken.